Ceritera ku..

Monday, August 16, 2010

ADD.....MATH....(>,<)

- haha..teringat time tuisyen addmath, cikgu suka panggil student buat soalan kat depan..
- kalau bagi peratusan, siapa yang selalu kena buat kat depan,mesti hampir 70% orang akan
cakap saya yang kena..haha..
- kalau tak percaya, tanya dengan orang yang sama tuisyen dengan saya..hahaha..
- kalau perhati kat papan putih tu, semua saya yang "tawan"...hahahah...
- saja je nak tulis nih..keboringan..hahaha...

(thanks to Masmona,yang ambil gambar ni senyap2) =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...