Ceritera ku..

Sunday, August 8, 2010

Khalifah-Khalifah Yang Benar...

- hari ni keluar jalan-jalan, shopping-shopping dengan family..
- disebabkan saya ni belum ada minat dengan shopping2 hal-hal baju ni, saya pergi lepak kat kedai buku POPULAR..
- saya jumpa buku ni, niat nak beli satu kisah je, tapi, fikir-fikir balik bagus beli semua kisah, kira berbaloi jugak..hehe...
- tapi, rasenye mesti belum sempat baca buat masa ni, agak sibuk dengan persediaan peperiksaan..
- apa-apa pun, buku ku, nantikan kehadiran ku untuk membaca mu...hahahaha....






k..
assalam..
(^,^)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...