Ceritera ku..

Monday, September 6, 2010

Outing Time..haha..


- hari ni, kite keluar dengan aisyah dan adiknya, zho, mas, rozy...
- sementara tunggu kawan-kawan lain sampai, kite dengan zho jalan-jalan kat shopping mall..siap niat nak shopping lagi tuh..
- tapi, last-last tengok wayang, cerita Vampire Sucks...
- then, lepak kat MPH baca buku...
- hari ni, sambut sekali ulang tahun hari jadi aisyah yang dah lama kena postpone..hehe...
- kite orang belikan dia donat and cucuk lilin-lilin yang cute-miut..haha...
- berbuka puasa kat secret recipe...
- rasanya kite orang lah kumpulan yang kecoh dalam restoran tuh..
- siap cawan tertumbang dan terslide lagi tuh..
- siap main lighter nak apikan lilin-lilin tuh..nasib tak bunyi sistem penggera asap..hahaha....





birthday girl tak nak tengok


zho and aisyah













masa untuk makan..
k..tu je..
salaamm...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...