Ceritera ku..

Saturday, November 27, 2010

WORMS ATTACK!!!!!!!!!

Sapa-sapa yang terasa geram ngan sesapa ker..

Yang rasa nak balas “dendam” ngan orang tu ke..

Rasa nak lepaskan tekanan ke..

Main lah game nih..

Tapi mesti PRO tau..

Tangan kene cekap..

Heheh…

Lalalalalalalalalalalalalalalala.....


p/s: digalakkan jangan berdendam dengan sesiapa..hahaha

Friday, November 26, 2010

huu...MISS FLIGHT!!!!!

HUUUU….

Hari ini my kazen tertinggal flight dia…

Satu-satunya flight terbang ke Johor dalam satu hari…

Dah lah Air Asia..

Air Asia bukannya pandai tunggu orang.. bukannya bertimbang rasa..

Tapi bukan salah air asia jugak…

Pengajarannya macam niii….

JANGAN LAMBAT-LAMBAT BERKEMAS..

JANGAN LAMBAT-LAMBAT BERJALAN…

MESTI PATUHI MASA…

JANGAN TERTIPU DENGAN CUACA..(tadi hujan,confirm sangat delay,tapi tak sebenarnya)

Haaa…kan kesian daaaa….

Dah nak menangis rasanya dia..

Tak tau lagi apa berita..

Dia masih kat airport..hiii…

Tengok arr nanti pe beritanye…

Monday, November 22, 2010

Lepas or melepas..haha...

Jam…1:30 pagi…

* Hye….=)

* Sudah lama agaknya saya tak bercerita aka blogging…hehe..

* Nak kata busy dengan persiapan SPM..sudah semestinya…

* Tapi dua tiga hari yang lalu sibuk juga kemas barang, masuk barang dalam kotak, “baling” dalam lori dan sebagainya…

* PENAT sangat…(tapi yang lain lagi penat kot,hehehe)

* Huuuu…tak ada barang sangat dah kat rumah nih..yang tinggal cuma meja dan buku-buku yang perlu untuk baca-baca time minggu SPM…

* Semua tido kat atas lantai beralaskan tilam tanpa katil..hehe..

* Dalam bilik, siap dapat main roller skate lagi..ngeh3…

* SPM tinggal beberapa jam lagi…

* Seram sejuk dibuatnya…


* Hari ni keluar dengan adik-beradik tanpa ibu bapa..hehe..

* Mula-mula kite orang pergi beli kudapan, then pegi Waterfront…

* Best gilerrr…

* Macam-macam karenah keluar…haha…

* (tapi dalam kepala tetap terngiang-ngiang perkataan SPM!!!,huuu…seram!!)


tengok orang kayuh sampan







promote MILO kejap!













hanya 18 tahun saja boleh tengok..haha











dari kiri:(gambar kat dinding):kancil,kura-kura,arnab, dan beruk..haha..









* Then, kite orang pergi wisma hopoh…jalan-jalan tengok barang…

* Lepas tuh, destinasi terakhir…

* Wisma Satok…

* Saya pergi tukar bateri jam…kakak pergi cuci gambar..dia dan bazilah sempat juga beli kasut…(makin hari nak pindah,makin banyak barang dibeli,hehe)…

* Lepas tu..balik…

* Tengok Datuk Lee Chong Wei main badminton…

* Sayangnya dia kalah, tapi perlawanannya memang hebat..

* Macam koo ken kiat dan tan bong heong jugak..hiiii…

* Macam-macam bunyi kat rumah tengok perlawanan..

* Siap ada orang kena tumbuk pulak tuh sebab geram..hahaha…

* Ok lah…nanti ada masa sambung balik…hehehehe..


p/s: Untuk sahabat-sahabat, selamat berjuang dan

saya sayang kamu semua…hii…=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...