Ceritera ku..

Saturday, December 11, 2010

DaTe With My Jeng3...ngeh3..=)








Hari ni saya cancel semua aktiviti yang lain…

N “dating” with my bestfriend..

Liyana..woot2..=)

Happy giler2…

Tahun nih memang jarang sangat jumpa..

Kalau jumpa pun waktu rehat kat sekolah je..hii…

Beselah..SPM katekan…

Kite orang tak la pergi tempat grand2…

Pergi waterfront jer..n tempat-tempat yang sewaktu dengannya..haha…

Kite orang ada pergi kat muzium sejarah cina jugak..

Dalam tuh, ada jugak video rakaman adik saya masa kat sekolah..

haha..(antap hafal skrip)

macam-macam kite orang borakkan…

dari yang lawak sampai keblurran..haha…

laz, kite orang pergi cuci gambar yang diambik..

satu untuk liyana, satu untuk saya…=)

sekejap je rasa spend time dengan liyana..

tapi x pe..sekurang-kurangnya ada…

happy x3…=)

p/s: I love you..=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...