Ceritera ku..

Sunday, December 12, 2010

Hari Yang INdah....=)


first..

nak tunjuk hadiah yang saya dapat dari geng2..

hehehe..tau2 je saya selalu beli nih kat sekolah..

terima kasih banyak x100...

k..

hari ahad, 12/12/2010...

saya dijemput pergi ke rumah Syerah, ada majlis makan-makan..

untuk saya n geng2 yang lain..

tapi rasenye saya yang paling lewat pergi...hahaha..

tak pe,tak pe..sekali-sekala jadi tetamu VVIP..

makin dekat hari saya nak berhijrah ke tempat baru..

makin rancak dan terharu hati nih disebabkan macam2 kejutan dan layanan yang mantap sekali dari geng2..hehe...suka sangat2...


saya dilayan dengan penuh grand dan kasih sayang (cewah)...hehe...


masa makan..geng2 suruh rasa karipap yang khas dibuat untuk saya..

kononnya yang inti hijau tuh wasabi..

saye ape la lagi..

get ready la nak tahan pedas..

tup2...icing aje rupenye...

tadaa..kejut sangat..hahaha...

lepas tuh..tiba2 azi bawak kek batik berhiaskan icing kat atasnya...WOW!!!!

ISTIMEWA UNTUK SAYA YOOO...

"sapekah..love..meoww..."

mujurlah kucing nye tak nampak pulak macam kucing...hehehe....

potong3..den saya suap semua orang..hehe...macam2 gelagat ada...






lepas tuh...gambar family...

yes..dia orang la family saya yang kedua selepas ibubapa n adik-beradik..

tanpa dia orang..tak de maknenye kebahagiaan,kegilaan dan segala ke...hahaha...





dah puas bergambar..

jom, bakar lemak...

main pingpong..

nak kate semua pandai main...tak jugak...Allahualam..hahaha....


dan...

kejutan lagi sekali...

tak tau la yang ni birthday sape pulak..

jadi anggap je kek nih untuk semua bday geng2 k..

hehe..

trutamanya zalikha la...hii...




dah puas dengan gelak tawa,canda ria...

stiap pertemuan pasti ada perpisahan kan..

masing2 balik..

saya juga balik..

syerah siap "tapao" untuk saya...

hehehe....

thx a lot...memang sedap sangat korang masak...=)


untuk para sahabat ku..

terima kasih untuk segalanya...

sudah pasti..kmk sik kan lupak detik2 kita bersama..

biarlah kita jauh di mata, biar di hati semakin sayang..betul x..hehe...

kamek sayang ktk orang semua...

jangan lost contact k...

thx 4 everything..

p/s:sebenarnya ada 100 lebih gambar yang diambik..

tapi tak larat den nak upload nye..

terima kasih kat hazira..yang jadi photographer

percuma untuk hari tu...thank you..=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...