Ceritera ku..

Wednesday, December 15, 2010

Oh my day...=)


15/12/2010..

kawan2 yang ambik EST habis exam hari ini..

saya,syerah n ikha datang sekolah..

nak jumpa kawan2..

sebelum dia orang habis paper pertama..

kite orang pergi reservoir park jalan2...

rasa macam jaga anak orang je bila tgk dua orang nih gelagat mcm budak kecik..ish3..hehe..

kita orang bagi ikan mkn..

bukan roti, tapi biskut berperisa coklat dan strawberi..

rasanya makanan yang kita orang promosikan kat ikan mendapat sambutan..ngeh3..

lepas tuh...dua orang nih lagik..hahaha..

main kat playground...

panjat sini panjat sana..

saya terkecuali..coz tergolong dalam golongan bersaiz besar...hahahahah....

lepas tuh balik sekolah...







habis paper pertama..

kite orang pergi makan kat kopi o korner..

banyak ketawa..sampai ada orang "hep2" kat kite orang..hahaha...

balik sekolah balik..salam2..peluk2 dengan kawan2..

dia orang pun naik dewan balik untuk paper kedua..huhuhu...

sedih...bila agaknya dapat jumpa dia orang lagi..

saya pun balik dengan hati yang BERAT...='(


then3...

abah dah sampai kat kuching...

abah ajak keluar pergi lunch, n kira cia kakak makan coz dia dapat pointer yang boleh tahan tinggi..hahaha...

(makan lagi!!!)


lepas tuh..

pergi UITM jumpa abang..

dia dapat outing untuk 2 jam..

kesian deh...

dah muka hitam..makin kurus pulak tuh..

ish3..


hehe..

sempat ambik gambar poster ada gambar abang..



and..

kite orang pergi sweetheart..

beli bekalan hidup (bak kata ikha)...=)

kat bawah nih,main2 je tau...


k..salam...

sekarang tengah penat..

sibuk simpan semua baju..arrggghhhh....

perlukan beg yang lagi besaaaaaaaaaarrrrrrr...

tak suka,tak suka...

tak lama lagiii...

huhuhuhu...=’(


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...