Ceritera ku..

Sunday, January 2, 2011

Ketua Segala Adik..mwuahaha...

(soory..kakak berisi ckit,hehe)..

salam..

hai kawan2..

agak lama sikit dah tak update, kan?..

tak de sangat yang interesting sangat buat masa sekarang..

hari sabtu semalam,abang dah terbang balik ke kuching..

hari ni pulak kakak balik ke kuching..

maknenye saye la kakak segala adik di rumah..hahah..

tapi masih belum matang..

main mengalahkan adik2..hahaha..

sekarang baru rasa abang n kakak belajar jauuuhhh..hehe..

saye rindu kuching..

rindu kawan2..

rindu kenangan2 yang dah berlalu..tapi tetap jd kenangan kan..hii...

insyaAllah...mgkin akan ke kuching nanti..=)

sekarang yang len sibuk dengan persiapan sekolah..

yg saye pun terpaksa jugak tlg gosok bj sekolah dia org..

sbb yg len tak berapa pandai guna iron yg memerlukan org yg mahir..

ceh..haha..iron yg kene ltk air den kene tkan2..ayoo..

payah jugak dehh..

rasenye mama kene beli jugak iron baru..LAGI..hehe..TERPAKSA...

btw..

rutin harian dsini buat saye makin agak montel..(tak de buat apa2 mksdnya)..hahahaha...

nak bersenam pun agak terbatas..

Keadaan persekitaran Bintulu sangat bahaya dari Kuching...

mesti ada org lebih dewasa menjadi pelindung..

nak pergi kedai pun abah kene tgk dulu orang sekeliling macam mana..

hari ni, kite org ada tgk sorg hamba Allah ni,

mula2 abah cakap dia memang ada mental disorder..then lepas dia jln limpas kite org,

tgk blkg ny, tgn n badan blkg berlumuran darah....huuu...seram..kite org trus rasa tak selamat..

lepas tuh..abah terserempak dengan kawan nya..

muka kawan abah ada lebam..

then dia ceritalah yg rumah ny kene rompak hari tu...

yooo...kin takut eh..x selamat..x selamat..

den..hantar mama pergi klinik..awal abah warning jgn kluar kereta sorg2..=)

bintulu memang bahaya..

tambah lagi bnyk org yang "kurang" berhati perut..

pentingkan diri sendiri..hurm..

setiap saat, org tgk kite mcm nak ragut something je..huhu..(>,<')

kat tepi2 jln..sentiasa ada org lelaki macam nak baham orang..

kesimpulannya...

sila berhati-hati...

ngeh3...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...