Ceritera ku..

Tuesday, February 8, 2011

Pernah tak??..hehe...

Memandangkan tak ade idea nak post apa, jd mari bersama saya mengusik kenangan lalu..
ce wah..haha..
ok.
hari ini nak cerita satu kisah nih...
tajuk : PERNAH TAK?? pernah tak??..hehe..
ni tak la kisah..cuma nak tanya pernah tak??..
*ekk,ape yg aku cakap nih,hahaha* 
KISAH INI BERLAKU SEMASA SAYA TINGKATAN 4 
(kalau tak silap larr)
Saye and the gang ramai-ramai pergi tengok wayang..
cerita "PARANORMAL ACTIVITY"..
saye duduk bersebelahan dengan Liyana..
tengah syok-syok suspen dengan cerita tuh..
terganggu pulak dengan budak songeh nih..(gelaran je,haha)..
 kat belakang..
budak songeh tuh rasenye dah tengok cerita tuh..jadi, dia cerita apa yang berlaku dalam cerita tuh tak 
STOP-STOP dengan kenalannya...dah la kuat...MAK AIIIIIIIIII!!!!!!!...
*lepas tok ya la, lepas tok ny ya la*
saye dan Liyana siap buat bunyi lagi.."oi..diam oi!!"...tak jugak budak tu dengar...ayoyoyo..
memang dah rasa mcm nak tumbuk-tumbuk dah budak tuh..

yahhh..sakit sik palak ko..hahah..

dalam hati memang dah *oi budak, aku bayar tiket memang nak dengar kau bercerita*..yahh..hahaha...
Last-last...sabar je laaa..
kalau movie tu lama lagi, memang abis la budak songeh tuhhh..hahah...*oopss!!ye ke??..haha*..
D END....
pernah tak korang hadapi situasi tersebut??..kalau pernah..
yeah...hahah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...