Ceritera ku..

Tuesday, February 8, 2011

Shopping Mall VS Taman Tema Air

yeah..
bersama dengan Syafiqa lagi..hahaha..
*memang blog aku pun*..hiii...

kalau anda diberi pilihan..
nak pergi shopping mall ke atau taman tema air???
VS
nak cakap pasal benda ni sebab kat kota samarahan sedang dalam projek membina shopping mall lagi..
LAGI!!!!..
aduhai...
bagi pendapat saya..
eloklah kalau bina taman tema air..kalau nak dikaji, sarawak kurang dengan tempat2 mcm nih...
kat kota samarahan tuh..ada Universiti dan perumahan kat situ..kan elok kalau dia orang nak melepas tension kalau ada taman tema air..hahahaha...
**tapi shopping pun blh lps tekanan,haha**
(bagi sesetengah pihak,kalau yang ada duit laa,hehe)..
lagi satu..kalau keluar dengan geng, susah nak plan pergi mana..last-last,paling dekat, tgk wayang..ahahaha...
tapi semua ini hanya angan-angan...hahahaha....
tapi bagi yang suka gila2 pergi shopping mall..minta maaf k..hehehe..
ini cuma pendapat saya..hahahaha...
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
 salaaammm...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...