Ceritera ku..

Tuesday, March 15, 2011

Fuhh..Hyper..hehe..

Salam..
Untuk pengetahuan semua, tajuk di atas tiada kene mengena dengan entry di bawah..saja-saja je letak..tak tau nak bagi tajuk apa..ngeh3..
Hari ni mama masuk wad sebab gula dalam *badan or darah* (tak sure,hehe) tinggi…
Awal-awal pagi lagi hantar mama pergi hospital..
Dan setiap dua minggu sekali mama mesti pergi hospital masuk wad untuk pemeriksaan yang sama..
Tapi memandangkan ada alternatif yang lain..
dengan membeli mesin cek darah sendiri..
mama tak payah masuk wad banyak-banyak kali, Cuma perlu hantar report je..
abah pun terus beli mesin nya kat farmasi..
 insyaAllah kalau doctor dah bagi pengesahan..
dan kalau gula dalam badan@darah mama dah stabil.. mama boleh balik esok daa..hii…doakan ye..

p/s: lagipun hospital kat sini jauh laaaaaa…hampir 15-20 minit gitu..huihh…

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...