Ceritera ku..

Wednesday, April 27, 2011

Dah..Dah..

salam..yeah..
semalam pergi shopping barang sikit-sikit dengan mak, pergi pejabat pos dan sebagainya..
Alhamdulillah..sampai jugak surat PLKN..
kalau tak, tak ade tiket aku nak pergi kem tu nanti..hehe..
jadi pendatang tanpa izin kang..
nak share cerita nih sebenarnya..hahaha...
Masa kite orang pergi supermarket.. Bazilah nak beli makanan yang main timbang.. alaaa..yang main ceduk-ceduk tuu...hehe.. jadi saya ceduk la dan main la dengan penimbang.. sebab tak ada orang kan.. dah abis ceduk..tunggu la pekerja datang nak letak harga.. tunggu punya tunggu..siap lambai tangan lagi kat pekerja kat area lain.. tapi tak ada jugak..
So,pergi la kat kaunter.. tak jugak dilayan coz dia orang cakap timbang dulu.. haiyaa...mau karate saja rasa... Aku pun dengan sabar pergi balik kat penimbang tu sambil menunggu..
tiba-tiba..
ada seorang lelaki tengah tercegat je kat area situ sambil tengok-tengok aku...
mulalah perbualan....
Aku: dah..dah..*sambil tunjuk makanan di atas penimbang*
Dia: ok..ok..dah..dah..*senyum tapi tak jugak nak tolong letak harga*
*dalam hati aku*
"apesal la orang nih tak nak letak harga lagi"..
hurrrmmm...
tiba-tiba..
ada seorang lagi lelaki keluar dari pelusuk mana ntah..
dia terus ambik plastik saya dan letak harga..
sementara aku pergi bayar kat kaunter..
aku toleh balik orang lelaki yang tak nak tolong aku letak harga tadi..
wasehhhhhhhhhhhhh!!!!!!
rupa-rupanya dia pelanggan jugak nak tunggu pekerja ambik "order" dia..
aduh-aduh...
malu siot!!!!..
lepas aku bayar je aku terus blah..
hahahahaha...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...