Ceritera ku..

Saturday, April 2, 2011

Family Day Out!!

salam..yeah..
akhirnya, setelah hampir satu minggu dok terperuk dalam rumah je..
hari ni dapat keluar dengan family..mama pun ada k..hehe..
masing-masing ada nak shopping barang yang diingin..
masing-masing dah borong barang kecuali saya..(macam bese,hehe)..
last-last..fikir punye fikir punye fikir..ngeh3..
nak beli mp4 je la..
dapat jimat bateri handphone..hii..
tapi..sayangnya..warna mp4 yang saya idamkan selama ni dah habis stok..
dua kedai dah pergi..sama je,dah habis stok..
last-last..abah tolong decide warna apa nak pilih..hihihi...
tadaaaaa....

lepas tuh..pergi pizza hut..
terserempak pulak dengan budak yang saya marah time pergi sekolah Ilah hantar bekal..
huhhh..panas ati sioot!!..
apa kes??..hehe...Liyana tau kot..
nasib take away je, dapat tunggu dalam kete sementara tunggu siap...
hahaha..
k..tu je..adiosa!!..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...