Ceritera ku..

Saturday, May 28, 2011

kisah aku di perantauan...part 1..

salam..yeah..
bertemu kembali korang dengan aku yang sudah seminggu hilang dari berblogging..hahaha...
ok..
seperti yang dah korang tahu..
secara rasminya aku adalah siswi UITM di samarahan..
21.Mei.2011
hari pendaftaran..
hari yang mungkin agak kecoh sikit bagi aku..
aku bangun pukul 7.00 pagi..terus dapat panggilan daripada Zhofirah..katanya dia dah sampai kat UITM..
memandangkan kita orang nak duduk sama bilik..jadi kita orang plan daftar sama-sama..
tak lama lepas Zhofirah telefon, dia telefon lagi aku..cakap yang dia dah daftar..
Mak aiii..punya terkejut beruk aku..tapi, nak buat macam mana kan..dia dah daftar..
aku pun nak pergi mandi siap-siap..dah tu..dapat lagi panggilan dari Zhofirah..katanya yang dia dah bagi balik kunci bilik sebab nak sama bilik dengan kite orang..(aku dan Liyana)..
hahahaha...zho!!zho!!..
nampak sangat excited nak mendaftar..itu lah jadinya..hehe..

alhamdulillah..
aku, Liyana dan Zhofirah dapat satu bilik sama..
dan kami dapat rakan baru yang bernama Fariza..
mana gambar dia???..ok..kisah yang seterusnya nanti korang akan tengok k..hehe..
mula-mula..mati-mati aku ingat namanya Fazira..
semua geng punya lidah dah salah panggil sebab aku..hahaha..
i'm sorry, i'm sorry, i'm sorry...hehe..
hari tu tak ada buat apa-apa sangat..jadi keadaan fizikal kita orang masih stabil..
p/s: kepada azreen..keadaan bilik kita orang masih belum kemas dan stabil..hehe..harap anda sabar menunggu pemandangan bilik kami pada post yang akan datang..haha..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...