Ceritera ku..

Sunday, June 5, 2011

Raun-raun..hii..

salam..yeah..
hari ni family aku datang dari bintulu..
jadi..sementara menunggu ketibaan mereka..
aku dan abang pergi jalan-jalan tanpa rancangan..hahaha..
jadi..kite orang pun pergi la tengok-tengok gadget-gadget yang menarik.
kot-kot ada yang aku berkenan..ngeh3..
dari Wisma Seberkas ke Spring ke Kenyalang Park ke BDC ke One TJ ke Kedai Dobi..
jap..kedai dobi tu cuma nak ambik baju je..hehehehe...
kat One TJ..
aku jumpa benda nih..

nak kata Ipad, bukan Ipad..
nak kata laptop, bukan laptop..hehe..
aku pun tak tahu..*kuno sikit,hii*
main punya main..boleh surf internet laa..
aku ape lagi...tak malu tekan link blog aku sendiri..hahaha...
"abang!!..pakai lah tu(kerusi gintell)..sementara tengah rajin nak buang masa nih"..
hehehehe...
dah lama membuang masa..balik je lah hostel dulu rehat-rehat...
hahaha..
dalam pukul 6 lebih cam tu barulah family aku sampai..hehe..
the end..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...