Ceritera ku..

Saturday, July 23, 2011

200 pounds??!!..Makan jambu jak la..=)

salam..yeah..
seperti biasa aku seorang je dalam bilik malam-malam..
tiba-tiba ada orang ketuk pintu..*bah,kejut eden*
rupa-rupanya jiran sebelah sedekah jambu..hehehe...
time tuh tengah tengok movie sebab dah jam otak tak tau nak buat assignment CSC128..
elok sangat arr ada jambu..kunyah-kunyah sambil tengok movie..hehe..
rezeki hari jumaat*alhamdulillah*
haa..movie ni aku tengok..
thanks again kat Kak Naqiah..*heheheh..jangan marahh*..
sebab bagi movie nih..hii..
"200 pounds of beauty"
sesiapa yang belum tengok, tengok la..hehe..
best!!..
k..salam..hii..

Friday, July 22, 2011

Hai Desa Ilmu..nya lagik!!..hahah..

salam..yeah..
plan hari ni nak turun Kuching tak menjadi..
plan hari ini nak pergi rumah Syerah..aku nak jumpa Ameen..hahahaha...
pun tak jadi..
plan nak ikut Liyana tengok Harry Potter..
pun tak jadi..
ini disebabkan beberapa faktor ya..haha..malas eden nak explain..hihihi..
 
last-last..
aku dengan kakak keluar pergi Desa Ilmu je..
aku lapar ni doe..
*bak kata shahima*..hehe..
makanan kat Dewan Makan tak berapa ummphh la waktu cuti nih..hurmm...
 aku dah lama tak makan ikan..rindu pulak dengan ikan..hahaha...
so,kite orang order ikan talapia kali nih..duduk bersila lagi tuh..hii..
sambal nya..huihh..lekat kat tangan "haruman" nya..sakit hidung aku..hahaha..
dah habis makan..apa lagi..balik bilik lagi arr..
nak pergi mana lagi..hahaha..
sian oh!!..
esok tak tau apa plan pulak..kite tengok je k..hehe..
salam!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...