Ceritera ku..

Tuesday, July 19, 2011

Oh Bulan...=)

salam..
so..post kali nih sekadar perkongsian sahaja ya..hehehe..
14.07.2011
aku dan geng CS(computer science) buat study group kat library..
dalam pukul 10 lebih baru aku balik kolej..
ditemani oleh kawan CS aku, Noriena..
jalan punya jalan..
bulan malam tu memang terang giler..
cantik siot!!!..
dah la terang, bila kena awan je..keliling bulan tu ada macam pelangi...
wah..kite orang dengan secara tak dirancang pun duduk-duduk kejap kat luar kolej..
borak-borak kosong..tengok bulan kononnya..hahahha...
kat bawah ni antara gambar yang aku dapat ambik..
tapi sudah semestinya kalau tengok real, mesti lagi cantik..hehehe...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...