Ceritera ku..

Tuesday, July 19, 2011

Spekah!!..Mana ekau menghilang??!!..=)

salam..
hehe..
apa la Syafiqa ya..maka cuti seminggu..x juak update2 blog..
orang yang x da cuti pun dapat update blog..*hehe*...
ilek la bro..
kan aku tengah update nih..hahahaha..
bukan apa..2 3 hari nih aku sibuk menambah segala "software" yang penting dan berkaitan dengan laptop aku..
WHAT??..LAPTOP AKU??..
yes..my laptop..haha..*show off kali jak,hehe*
cer-show sikit..ngeh3..
so..ni laptop aku..
Lenovo Ideapad Z460-i5..
Apa yang best sangat laptop ni haaa..
korang google la sendiri..hahaha...
bab-bab tu aku malas nak cerita..
bukan aku tere pun..
dan ini free gift yang aku dapat..
aku memang tak terfikir pun dapat sampai sebanyak nih..
lagi-lagi bag laptop yang pakai kat belakang..*walaupun jenama lain,hahahaha*
macam-macam arr aku dapat..
~mini fan
~usb vacuum
~usb light
~screen protecter
~notebook companion*dalam ny ada macam-macam*
~beg kecik
~beg belakang
~DVD-R 5 keping
~keyboard protecter
~cleaner
hahahaha...loba li aku...tapi mini fan aku dah bagi kat adik..
sebab muka dia memang excited giler nak benda tuh..hehhehehe...
ok..satu minggu cuti nih aku tak balik bintulu..kerja pun banyak..
jadi, sesiapa kawan-kawan aku yang nak "ziarah" aku..
jangan malu-malu datang "rumah" aku kat Taman Seri Gading Lorong 2B..hahahaha...
bawak la makanan ke apa ke..hahaha...gurau-gurau..air je pun jadilah..hahaha...
adios..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...