Ceritera ku..

Monday, August 29, 2011

Jom!!..4 dalam 1..hehe..

salam..yeah..
minta maaf lama tak update..
ramai kawan tanya, sampai kakak pun tanya bila nak update blog..
sorry..hehe..
banyak hal dan masalah,lagi-lagi masalah line internet yang tidak menentu ..hihihi..
disebabkan banyak cerita yang tertunggak..aku cerita sikit-sikit je k..
*takut je ada unsur penambahan,hahaha*
~24.08.2011~
sekali lagi course aku buat jamuan berbuka beramai-beramai..kali nih syok lagi..ramai yang datang..
senior pun ada jugak..tapi kat sebelah sana..sana??..haha..pandai-pandai cari..
kenapa la dah nak habis semester 1 ni baru nak giler-giler sporting..urrghh..hahaha..
*sesetengah orang je faham..ngeh3*...
k..antara gambar yang aku dapat snap..hii..
sorry..tak banyak...

~25.08.2011~
gambar dibawah sekadar hiasan..hiii...

kelas aku habis awal sebab lecturer tak nak mengajar..
dah masuk mode raya kot..haha..
jadi aku keluar dengan kawan jalan-jalan lepas ambik barang kat kampung..
kun fa ya kun..mengatakan bahawa Syafiqa Ain Alfida 
mengalami kemalangan kereta sedikit pada hari itu..hihihih...
habis kereta kancil kite orang siot...
calar,pemek,pecah semua ada..hehe..tapi tak serius lar..
insan dalam kereta masih sihat walafiat..*boh jerak ndah kitak 2*..hii..
tapi itu laa..rm300 melayang untuk bayar ganti rugi kat orang yang aku TERLANGGAR tu..hihi..
sorry Abah..

~27.08.2011~
raya pun tak lama lagi..
family dari bintulu dah sampai kat kuching semalam..
kite orang pergi shopping sikit-sikit..
just nak share gambar..
kite orang menunggu ketibaan abah dan mama yang ketinggalan dibelakang..hehe..
atas faktor-faktor yang tidak dapat dielakkan..hehe..
kesian mama...hii..

ada jak aku yang malas nak naik belakang ya..hahaha..
~28.08.2011~
aku keluar dengan Mas, Rozy dan Aisyah..
jalan-jalan ada kedai gelang..
jadi suka-suka la nak beli untuk adik-beradik..heheheh...simple je..
*apesal aku paling gelap ekk..haha..*

ok..
skill berblog aku berkarat la pulak..huhuhuhu..
sorry arr kalo tak syok baca..hehehe..
nanti aku cuba asah lagi k..haha..pa ka..
k..selamat berpuasa..
p/s:cepatnya masa berlalu..huhu..

Sunday, August 21, 2011

Zho?Liyana?Syafiqa?..Pooh?Mickey?Angry Birds??..

salam..yeah..
20.Ogos.2011
blok kite orang, Gading 2 buat aktiviti Gotong-Royong serta pertandingan kecil hias menghias..hahaha..
Ya Allah..
hampir 70% orang kat level aku tak sedar tidur ..sampailah dak AJK ketuk pintu kuat-kuat..haha..
punya la terkejut "apes" aku..hahaha...
so..lepas gotong-royong..ada bertanding hias level kecil-kecilan..
kite orang dibagi masa selama satu jam..
dan hasilnya...
level 1B(LEVEL AKU)..
kite orang menang..hahaha..tak sangka sebenarnya...hehe..
LEVEL 2B
LEVEL 3B
LEVEL 4B
LEVEL 5B
maaf Gading 2A..aku tak ambik gambar dia orang punya hiasan..lupa..hehehe...

dan..lepas berbuka..
aku,Liyana dan Zho keboringan..
jadi tanpa dirancang..kite orang pergi Desa Ilmu area Everrise jalan-jalan..
Ya Allah..sungguh menggoda semua barang mainan..ekk..hahaha...
kite orang borong CD Games..kipas kartun, majalah, Tali Nametag,Sticker Notes,Notebook,
Air mineral(yang tersalah beli)..hahaha...
giler siot..habis duit..hahaha...

rasenye tu je kot aku dapat cerita..
tak rasa sangat bulan puasa tahun nih..rasa cepat sangat masa berlalu..
hii...salam..
Selamat berpuasa!!!

Thursday, August 18, 2011

Mission Possible '11..

salam..
yeah...
12.08.2011..
course aku Computer Science buat Mission Possible beserta dengan berbuka puasa beramai-beramai..
maaf lambat update pasal ni..
sebab gambar banyak giler siot..hampir 200 dalam masa setengah hari..haha..
sayang la kalau tak dikongsi bersama..betul tak???..
memandangkan line internet kat sini lemah..aku terpaksa ambik masa sikit nak post benda nih..haha..
tak nak cerita panjang..hehe..
selamat menonton...


Sunday, August 14, 2011

Pengetesan Pendrivian..=)

salam..yeah..
semalam aku, Norien dan Adiibah pergi jalan-jalan suka-suka kat Kuching..
sayang Shashiemi tak dapat join..
macam bese arr..pergi tempat yang nak dipergi..hahaha...
jalan punya jalan..
barang pun dah dibeli..
tak tahu dah nak pergi mana..
tanpa dirancang kite orang pergi tengok wayang kat Parkson..
wasehmen..
skill pemanduan aku tercabar siot!!!!..hehhe...
kite orang terserempak dengan Sir Azizul*ehem-ehem*..hehehe...
kite orang tengok cerita nih...
ingat kalau pasal koboi-koboi ni mudah nak serius..haha..lawak jugak siot!!..
hihihihihi..
k..tu je..
selamat berbuka..hahah..
p/s:aku dapat satu lagi joystick..kakak hadiahkan untuk birthday..hihi..thanks..wii..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...