Ceritera ku..

Saturday, August 6, 2011

Malam Satu Kepastian...

salam..yeah..
huihh..rindu nak blogging doe..
serius migggu ni agak kebingungan sikit mengenangkan banyak tugasan
*hari-hari sebenarnya*..heheh..
jom..aku nak cerita apa yang aku nak cerita, 
cerita yang sudah lama tertunda..haha...
ok..
29.Julai.2011
ada event bertemakan
"Malam Satu Kepastian"..
tiket RM3 dan dapat cop Universiti..hehe..
serius best dan adala jugak certain part yang menggelikan dan mengerikan sedikit..hehe..
tapi overall..memang mantap pelakon-pelakon yang terlibat..
tidak terkecuali para penyanyi, kumpulan IN-TRACK UNIMAS, ustaz Ilyas dan lain-lain..
penyair tidak ketinggalan..hehehe...
*nampak tak dia orang tengah bawak keranda,part ni ada huuuuu sikit,hehe*
kira temanya pasal kematian..
mengisahkan apa yang kita lakukan kat dunia, balasan yang setimpal jugak akan diberi kat akhirat kelak..
k..entry ni tak banyak sangat gambar..
sebab saya pakai camera handphone capuk je..hehe..
k..tu je..
salam..hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...