Ceritera ku..

Monday, September 26, 2011

Nemiak aka Budak CS2011..=)

salam..yeah..
24.09.2011
kite orang buat kelas tambahan dengan miss Kamelia kat Studio Perpustakaan..
serius santai ok..hehehe...
bak kata miss, "tuaija anak2 kmk tok"...hahaha...
lepas tuh..kite orang lunch kat cafe ramai-ramai..hehe..
dua meja ramai dengan budak pakai baju merah hitam..hii..
sambil makan..dengar cerita "hantu" fakta dari kengkawan..hehehe...
ok..
all the best k semua untuk final exam dan lain-lain..hehe..

Saturday, September 24, 2011

"Bkaul" with Miss Kamelia..=)

salam..yeah..
23.09.2011..
aku,norin,shashimie,pizah dan adiibah pergi keluar lunch dengan lecturer kte orang..
Miss Kamelia..hehe..
mengambil kesempatan atas dasar masih muda..haha..
pergi la kamek orang tek lunch kat McD Airport..
berkaul x abis-abis..yorobih eh..hahahaha...
tak dapat pergi jauh-jauh coz miss ada banyak kerja katanya..hii..
lepas pergi lunch..
miss nak cari pen merah..bukan satu,tapi sebundle..
siap cakap lagi ada kedai jual pen 30 sen..
jadi,kte orang pun pergi la Desa Ilmu kejap kat kedai Think In Motion..
memang agak murah arr kat situ..
sampai la ada dua orang budak tuh(Adiibah,Norin) mengangkut sekotak colour pen yang blh conteng kat muka tuh..*hehe..x ingat nama*
kte orang apa lagi..Miss siap join setangan..haha..

Ndak SABAR nih!! =)

tak sabar nak jumpa budak nih..hahaha..
tu je..haha..

Sunday, September 18, 2011

Alhamdulillah...Subhanallah..

salam..
first of all..syukur Alhamdulillah..
Subhanallah..
keluarga aku dikurniakan seorang bayi@adik perempuan..COMEL giler siot!!!..
tengah malam aku terlompat-lompat sorang diri dalam bilik..hahahaha...
EXCITED giler..
nama tak tau lagi..tengah tunggu berita selanjutnya..hehe..
mari tengok adik ku yang Comel..hehe..
p/s:Liyana EXCITED juak ehh..haha..apa yang d'excitednya..tanya Cik Liyana sendiri ye..ngeh3...

Saturday, September 17, 2011

Window Shopping at KIA..=)

salam..yeah..
fuhh..final exam dah nak dekat siot!!..
isnin nih...masing-masing layan diri belajar..
hari ni..niat aku nak pergi makan tengahari dengan cek jadual exam je..
tiba-tiba tak de plan, tak de pa2, aku dan shahima pergi ke DI..pastu teringat dengan Cik Norin..haha..
aku apa lagi..terus "book" kereta, ambik Cik Norin kat rumah..hehe..
sekali lagi..
tanpa dirancang..kite orang tak tau nak pergi mana..
terus mengabas "perniagaan" aku dan Shashimie kat Airport..*bagus2,maju2*..hahaha...
gula gajah just for Cik Norien oleh nemiak Shashimie*jgn marah*..hehe..
terharu sik??..
k..tu je..tak dapat lama..
line selalu putus..hiii..
doakan kejayaan aku ek..

Saturday, September 3, 2011

Giant!!!

salam..yeah..
aku dan family keluar pi jalan-jalan..kali nih menjengah seketika
*ayat mainnnn,hahaha* 
hypomarket Giant kat Tabuan..
boleh lah tahan kat situ..masih lagi boleh nak lawan kat semenanjung punye kalau nak..haha..
terserempak dengan classmate,Stacy kerja kat Guardian..hehe..
nampak aku terus melompat dia..kesian customer terperanjat...hahahaha...
budak nih gangster..huihhh...
hehe..
tak banyak cerita..
jom..sambung coding..hahaha...
adios..

Friday, September 2, 2011

Mari Berkonvoi Raya Sakan!!..=)

salam..yeah..
alhamdulillah..cuti ni berjaya pergi beraya bersama dengan geng..
*walaupun tak semua,hehe*
raya ke-3..
pagi-pagi lagi aku dah bergerak ke Kuching pergi ke rumah Ikha..kononnya berkumpul kat sana..haha..
tapi diakhiri dengan Azreen je yang ada..ngeh3..
lepas aku ambik Syerah kat rumah..
terus bergerak ke rumah Azreen..
borak-borak pe sume..pergi ke rumah Ani..
yeah..sesi bergambar ani dan ikha..hehe..
stesen seterusnya ke rumah Hazira*maaf,tak de gambar,hii*
potpetpotpet..
pergi rumah Mia..
tidak membuang masa lagi..
ke rumah Aien pulak..hahaha...
Aien buat pizza..sedap siot!!..
buat la lagi selalu k..hehehe..
dan ke rumah Kiki..
walaupun panas kat luar..
pemandangan cantik harus dinikmati..hahahaha...
ekau ingat tu hotel??...hahahaha...
next..
rumah Qasrina*maaf,x de gambar,hii*
ke rumah Syerah..pastu Juni..
dan..last..rumah Arly..
cun-cun target before maghrib habis jalan..hahaha..
aku dan syerah terus bergerak balik ke kampung..
tapi sebelum tu aku ambik coursemate aku dan beraya kat rumah Norin..
hehe..
semua aku angkut balik kampung beraya..main-main mercun,bunga api bagai...
pukul 11 malam gitu baru habis semua aktiviti aku..hehehe..
total semua rumah kawan yang aku pergi..
12 buah rumah..hehehehehe...
pecah rekod bagi aku siot..
what a day...Syok abis...=)
mood belajar kini sudah menyerang aku..jadi..haha..
rasa bersalah dah nak melanda nih kalau aku tak buka buku..hii..
pengakhir kata dari aku..
SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!!..
bergembiralah..
bagi yang tak balik..jangan sedih-sedih..hehe..
p/s:Liyana!!! Juni and the gang kirim salam aih..hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...