Ceritera ku..

Saturday, September 24, 2011

"Bkaul" with Miss Kamelia..=)

salam..yeah..
23.09.2011..
aku,norin,shashimie,pizah dan adiibah pergi keluar lunch dengan lecturer kte orang..
Miss Kamelia..hehe..
mengambil kesempatan atas dasar masih muda..haha..
pergi la kamek orang tek lunch kat McD Airport..
berkaul x abis-abis..yorobih eh..hahahaha...
tak dapat pergi jauh-jauh coz miss ada banyak kerja katanya..hii..
lepas pergi lunch..
miss nak cari pen merah..bukan satu,tapi sebundle..
siap cakap lagi ada kedai jual pen 30 sen..
jadi,kte orang pun pergi la Desa Ilmu kejap kat kedai Think In Motion..
memang agak murah arr kat situ..
sampai la ada dua orang budak tuh(Adiibah,Norin) mengangkut sekotak colour pen yang blh conteng kat muka tuh..*hehe..x ingat nama*
kte orang apa lagi..Miss siap join setangan..haha..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...