Ceritera ku..

Thursday, October 13, 2011

Perrghh..!!=)

salam..yeah..
final exam dah habis..aku tawakal je, dah berusahakan..hii..
sudah masuk hari ke-7 aku kat bintulu..
waa..syok dapat main dengan adik kecik..=)
sekarang duduk rumah rasa lagi best dari keluar..haha..
bintulu ni pun bukan nya ada banyak tempat nak dipergi pun..ngee..
ramai kawan menunggu aku update blog aku ni..
masalahnya..serius aku tak ada idea nak post ape derr..
hari-hari aku, buat masa sekarang ni memang dihabiskan kat rumah jer..hahaha...
makan,makan dan makan..ohhh man!!!..
habis la aku TEMBAM balik..huhu..
nanti k..kalo aku ada cerita..aku update la..haha..
selamat bercuti kepada yang tengah cuti ye..hiihi..
tata..=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...