Ceritera ku..

Wednesday, October 19, 2011

Syafiqa disuntik??....urmm..

salam..yeah..
as usual aku kat bintulu..
bibi' sepenuh masa..haha..
so,18.10.2011
aku teman mama dan Amani ke klinik..
memandangkan Amani dah genap sebulan,jadi dia perlu diberikan suntikan..mwahahaha..
lepas pergi hantar Abir aka model ke sekolah..
kite orang terus pergi klinik..
tak sampai 10 minit dah siap..
belum panas buntut aku duduk kat kerusi..haha..*bagus,bagus*
muka Amani lepas kena suntik..*rilek je,haha*
lepas tuh..mama nak pergi bank kejap,alang-alang dah keluar kan..
jadi,aku snap la gambar sikit dengan baby dalam kete..haha..
*dia tak suka dipakaikan topi..=)*
lepas tuh kite orang singgah pasar tamu kejap..
nak tengok buah rambutan..manela tau ada yang murah..
hehe..
owh man..
mama dah dapat detect sebab kenapa aku belum berani lagi drive kat Bintulu..haha..
aku masih trauma siot pasal aku langgar kete orang..haha..
tapi tak la trauma sampai tak mahu drive..
kat bintulu je sebab pemanduan orang bintulu agak "kejam" sedikit ye..ngeh3..
bekas kena suntik..
stiker tu yang comel sikit..haha..
lepas kena suntik..
Amani agak tiada mood ye..asyik menangis..
aku dukung pun macam tak keruan je dia..
buntut dan paha dia sakit kot..
haha..
tak pe,tak pe..normal2..hehe..
k..tu je..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...