Ceritera ku..

Friday, November 18, 2011

Headache!!..Packing!!

Salam..yeah..
Wats up,down,right and left??..hii..
Hurrmm..
Alhamdulillah..
Sepanjang aku diberi rezeki sihat tubuh badan..
dalam 3-4 hari ni aku diserang sakit kepala yang TERAMAT sangat sampai tak larat nak buat apa-apa..
kengkawan yang aku berhubung melalui kemudahan social network pun tak dapat nak layan sangat..
I’m so sorry..
Sakit kepala masih belum pulih sepenuhnya..
Nak kata migraine pun tak jugak..lebih “bingit” lagi..
Pergghh..macam org sewel je aku kalo korang tengok..mwahahahha..
Ok..
So,hari ni last day aku kat bintulu..
Esok,aku dan keluarga akan berangkat pergi ke Samarahan memandangkan Semester aku dah nak mula hari isnin nih..
Harap-harap sakit kepala sembuh sebelum masuk kuliah..
nak tak nak terpaksa jugak packing malam nih..hii..
Huaaa…
Amani dah dua bulan daa..
Nanti dia dah nak 4-5 bulan baru aku dapat jumpa lagi..
Dushh..kompom rindu arrr…=’)
ok..
bagi yang masih bercuti,selamat bercuti..
dan yang on the way nak buka sem baru..
semoga azam sem baru anda tercapai..hehe..
salam..

Tuesday, November 8, 2011

Cuak??!!!..

salam..yeahh..
mwahahaha..
kawan: bapak kitak garang x??..
aku : sik eh..tapi mun ny tegur kmk org atas sebab yg salah..cuak derr..
Eh??!!..ting!!..hehe…
Teringat pulak aku dengan geng aku masa join kelab SPBT kat sekolah dulu..
Waktu telematch kite orang buat macam trademark la..
*oopss..lupa pulak panggil apa..hahaha*
Cuak x3,takut x3, gentar x3..mwahahahaha..
Kenangan lalu mengusik jiwa(KLMJ) ndah ehh..hahaha..
Pa kaa…
Mantap siot!!..haha..
(^,^)

Monday, November 7, 2011

Aktiviti Public Holiday..=)

Salam..yeah..
Hari ni public holiday..jadi kita tak pergi menyamun daa..
*ali baba dan 40 penyamun*..mwahahaha..
Ok..
Hari nih keluar lepak dengan adik-beradik tercinta..wah..haha..
Macam bese..tak da tempat lain nak dituju..pergi main layang-layang la
kat pantai..tetapi..
Keciwa beb..angin tak nak geng ngn kite orang hari nih..(-,-)
Ntah berapa lama cuba nak terbangkan layang-layang masing-masing..
Perrrggghhh..
bikin panas dengan cuaca yang memang panas beb..huhh..
Tiba-tiba abah datang..wahh..
Tolong jugak naikkan layang-layang..tak dapat jugak..
Last2 give up..
Abah pun suruh cuba kat lapangan terbang lama..
Mana tau ada angin..=) 
Waa..alhamdulillah..
Sampai-sampai je terus sambar layang2 masing-masing..
Syok..angin geng dengan kite orang kat sana wei..mwahahaha…
Kite orang main sampai petang..
Masih tak puas sebenarnya sebab tali kite orang tak
panjang sampai ke awan..mwahahaha..*demand*
lepas nih nak beli tali lagi biar layang-layang terbang
sampai langgar burung..haha..*ngegeh*
Haha..
Amani marah kot sebab kacau dia tidur..mwahahaha…
Eee..
X pat nak bercangkung besar gik ka abang..haha..
model kat belakang aku maintain ayu..mwahahahaha...
k..tu je..
seperti biasa..
have a nice day u all..
salam AidilAdha..=)

Thursday, November 3, 2011

Photo Sharing..ngee..^,^

salam...
sekadar perkongsian gambar..hehe..
Syafiqa Batrisyia Amani..
dari umur 0 tahun-1 bulan lebih..
hehe..
Amani pesan kat korang semua..
have a nice day..hehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...