Ceritera ku..

Tuesday, January 24, 2012

niat dah betul dah..hasil nya??..=)

 Salam..yeah..
Dalam pada masa aku tengah update post nih..
Terasa sebak di dada..cewah..hehe..
Bila dapat tahu kemungkinan TIDAK berpeluang keluar berjumpa dengan 
sahabat-sahabat lama yang sudah agak lama tidak bersua yang ingin sangat aku nak jumpa..hii..*sobsob*..
ada saja hal yang menghalang..
apa boleh buat..demi masa depan masing-masing..ngeh3..
Hurrmmm…
ok..ok..takpe..takpe..
Allah maha adil..Dia dah atur yang terbaik untuk semua hamba-Nya..hihi..
balik kepada cerita..
niat hari ini amatlah suci dan murni..hehe..
nak belajar calculus dengan coursemate..*konon*
tapi hasilnya..pergi berjalan-jalan tanpa matlamat..
tsk3..syafiqa..syafiqa..-,-
ahaha..
 Adiibah(tudung putih) driver kite orang pada hari ini..
memandangkan dia teman seperjuangan aku yang disahkan boleh memandu kat jalan raya..
dia agak excited sikit ye nak pergi kemana sahaja..hahaha..
jadi,dia bawak aku dan shimie pergi pantai Permai dok santai-santai kejap..hii..
siap bawak bekal lagi tuh..
masa kat situ..
kerja aku dok gelak je orang yang kene tempias air pantai..habis basah..hehe..
sayangnya aku tak bawak kamera..kalau bawak,mesti aku dah snap dah..
jahat kan aku??...
tak ada niat pun..agak lucu jer..hihi..
kite orang tak lama kat situ..
cuaca pun kurang syok..
len kali nak bawak layang-layang aku la..baru syok..hii..
lepas pergi sana..kite orang round-round kuching yang hampir semua kedai tutup..haha..
last-last..pergi ajelah McD..melahap..
abis melahap..balik..haha..
haa..dan3..
aku belajar pasal nak bawak kereta semi-auto..
*sory la kalau aku je yang lambat cerita k..ngeh3*..
syok jugak semi-auto..main tolak2 je kalau nak tukar gear..ngeh3..
so..feel nya macam bawak kereta auto dan manual..
seimbang2..hahaha...
k..tu je..
sory cerita aku tak bez..mwahahha..

Sunday, January 22, 2012

Photo Sharing..=)

SYAFIQA BATRISYIA AMANI
4 BULAN
=)

Masa untuk memanjakan Diri..=)

Salam..yeah..
Semalam aku pergi memanjakan perut dengan kakak dan lain-lain..
dengan siapa lagi kan kalau tak dengan kakak..mwahahaha..
kita orang pergi satok,wisma satok,pasar minggu,boulevard,dan spring..
sempat main arcade lagi tu..
you know what..
kakak aku dan niki main street fighter sampai no challenger langsung..aku pulak sampai sakit tekak jerit-jerit..haha..*istighfar x2*..haha..
Macam aku cerita semalam..
Kite orang beli pokok kaktus untuk masing-masing…
Hahaha..
Comel tak??..
Aku punye warna oren kekuningan sebelah kanan..ngeh3..
Ni kakak dengan kakak Aimi..
Kakak-kakak aku yang super “crazy” =)
aku yang tak pernah-pernah nak kurus..hahahaha...
Serius nih first time aku bergambar macam nih..hahaha..*perey*
gedik abis aku kat cni..hahahaha...
yeah..itu dia..hehe..
nothing much..
itu saja..ngee..
jumpa lagi..

Fuyoo!!! O,O


salam..
wo!!..lama sungguh tak update blog..pergghh..
keras dah idea dalam kepala..mwahahahaha...
biasalah..setiap hari makin membesar..makin banyak la hal yang perlu diuruskan..
betul tak???..ngeh3..
internet pun susah nak dapat..kadang-kadang terpaksa curi kejap wayar dalam lab nak online..ngahahahaha...
so..
pe citer korang??..
aku tak ada cerita ini..
minggu lepas pergi camping untuk praktikal kokurikulum..nak tunjuk gambar pun belum ada sumber..
tak syok jugak kan..
urm..let me think something else..urm3..ok..
aku ada bagi tau kat kengkawan aku yang azam aku tahun nih nak joging setiap hujung minggu..ngeh3..
dan~~
dah start hari nih..ngeh3...
alhamdulillah~..
untuk permulaan..hari nih joging dalam 45 minit gitu..
and breakfast secara sihat..ngeh3..
berasa jugak lemak-lemak membakar..(antap lamak x exercise..mwahahahahahaha)
semalam aku pergi jalan-jalan dengan kakak2..
aku ada beli pokok kaktus untuk letak kat bilik..
malam ni InsyaAllah aku akan update pasal semalam k..heheh..
adios..
selamat tahun baru cina..hiii...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...