Ceritera ku..

Sunday, January 22, 2012

Fuyoo!!! O,O


salam..
wo!!..lama sungguh tak update blog..pergghh..
keras dah idea dalam kepala..mwahahahaha...
biasalah..setiap hari makin membesar..makin banyak la hal yang perlu diuruskan..
betul tak???..ngeh3..
internet pun susah nak dapat..kadang-kadang terpaksa curi kejap wayar dalam lab nak online..ngahahahaha...
so..
pe citer korang??..
aku tak ada cerita ini..
minggu lepas pergi camping untuk praktikal kokurikulum..nak tunjuk gambar pun belum ada sumber..
tak syok jugak kan..
urm..let me think something else..urm3..ok..
aku ada bagi tau kat kengkawan aku yang azam aku tahun nih nak joging setiap hujung minggu..ngeh3..
dan~~
dah start hari nih..ngeh3...
alhamdulillah~..
untuk permulaan..hari nih joging dalam 45 minit gitu..
and breakfast secara sihat..ngeh3..
berasa jugak lemak-lemak membakar..(antap lamak x exercise..mwahahahahahaha)
semalam aku pergi jalan-jalan dengan kakak2..
aku ada beli pokok kaktus untuk letak kat bilik..
malam ni InsyaAllah aku akan update pasal semalam k..heheh..
adios..
selamat tahun baru cina..hiii...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...