Ceritera ku..

Sunday, January 22, 2012

Masa untuk memanjakan Diri..=)

Salam..yeah..
Semalam aku pergi memanjakan perut dengan kakak dan lain-lain..
dengan siapa lagi kan kalau tak dengan kakak..mwahahaha..
kita orang pergi satok,wisma satok,pasar minggu,boulevard,dan spring..
sempat main arcade lagi tu..
you know what..
kakak aku dan niki main street fighter sampai no challenger langsung..aku pulak sampai sakit tekak jerit-jerit..haha..*istighfar x2*..haha..
Macam aku cerita semalam..
Kite orang beli pokok kaktus untuk masing-masing…
Hahaha..
Comel tak??..
Aku punye warna oren kekuningan sebelah kanan..ngeh3..
Ni kakak dengan kakak Aimi..
Kakak-kakak aku yang super “crazy” =)
aku yang tak pernah-pernah nak kurus..hahahaha...
Serius nih first time aku bergambar macam nih..hahaha..*perey*
gedik abis aku kat cni..hahahaha...
yeah..itu dia..hehe..
nothing much..
itu saja..ngee..
jumpa lagi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...