Ceritera ku..

Sunday, September 2, 2012

Ceritaku Apa yang Terdaya 4..=)

salam..
bulan Syawal aku tak ambik banyak gambar..
rum bulak nang ckit eh..hehe..
kebanyakkan nya kakak yang ambik...
fizikal dan dalaman membataskan aku untuk buat banyak kerja..maaf...hihi..
contoh bakal bapa mithali..insyaAllah..time nih kite orang nak gi ambik Usu yang tersayang kat airport..hehe...
 Amani tak makan makanan..dia makan objek keras je..hahaha..bulak2..
sekali lagi..
gambar gagal dirotate..huhhh...
ooyeahhh...dapat duit raya!!!...hehe...
pergi beraya sampai tertidur2...tsk3..
*sak ny sama juak..hehehe*
 kazen aku..
semua dah tinggi-tinggi..
agak tercabar rasanya disitu..hahaha...
dah nak sama ke muka dua ketul nih..hehe..
yang nih masa Amani nak balik Bintulu..so far..dia tak pernah sedih..sentiasa tersenyum..hehehe....
 maaf sekali lagi...
gambar tidak mahu dipusing..huhu...

Ceritaku Apa yang Terdaya 3..=)

last Ramadhan... =)
 aku dah sedaya upaya main pusing-pusing ngan gambar semua nih...
tapi masih jugak tak nak pusing.. aku pun tak tau nak buat macam mana lagi..
korang tengok je la menggunakan apa-apa cara sekalipun k..hahahahaha....
 Budak yang khusyuk dok tengok pororo dalam kereta...
 tak boleh dikacau punnn nyer..
adik, abang aku pergi buat spec baru..
orang kat kedai tuh lukis kartun muka Amani.. =)
geram betul aku gambar semua nih terbalik..
aduyyaiii.... =/

Ceritaku Apa yang Terdaya 2..=)

salam..
bulan puasa hari tu..
lepas aku dan kengkawan sibuk handle projek..
kite orang buat majlis buka pose sesama sendiri..haha..
guess what..
kakak aku dan kak farhana masak lauk-pauk untuk makan malam hari tu..
bagi aku..marveles la *malas nak tulis betul*..hehe.. 
macam bese..pendekkan cerita..tengok gambar pun jadilah kan??..hehe..
maaf tak banyak gambar sebab keje aku makan je..hahaha....

Ceritaku Apa yang Terdaya.. =)

Wuuhuu..
Lama sungguh tak update blog nih..
Geng-geng aku dah membebel da..haha..sabar2..
Harap korang memahami..ngeh3..
Wokeh..nak mulakan cerita dari bulan berapa ni ek..
Urm3…
Bulan Ogos je la k..haha…
 k..bulan puasa yang lepas..group aku kendalikan satu projek untuk kemahiran insaniah kite orang..
nama projek, Bicara Ramadhan bersama kuwait finance..
anak-anak yatim jugak dijemput untuk projek kite orang..
kenapa kuwait finance??..
terima kasih kepada kuwait finance sebab bagi tajaan 100% untuk projek kite orang..
dari kecil-kecilan seperti banner dan poster sampailah ke penceramah dan makanan...
so..ni preparation kite orang...

ketua projek pergi jemput anak-anak yatim...
majlis perasmian kat pusat pelajar..
duit raya dikasi kat anak yatim..hehe..
jamuan ringan kat masjid lepas azan maghrib..
makan malam kat dewan jubli.. =)
 cerita dipendekkan je tuh..
tak payah panjang-panjang..hehe..
adios..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...