Ceritera ku..

Sunday, January 13, 2013

seronok ke tak..hoho..

Salam..hoho…
Maaf tak sempat nak update blog…
Blog aku ada masalah nak upload gambar banyak2..sedihnyer..
Aku dah buang post2 aku yang lama tapi masih jugak “dia” cakap tak cukup space untuk upload gambar..”sob..sob”..
Jadi mulai sekarang, kalo aku nak tunjuk gmbr pun 1 2 je la ye..
*dengan berat hati*
Jadi..sekali lagi minta maaf aku tak dapat nak sharekan percutian aku kat korang..sebab gambar2 yang aku ambik memerlukan “space” yang besar…
K..k..k..
Jangan sedih2..
meh aku cerita pasal pembelajaran aku sem ni..
tahun ni aku dah masuk semester ke-4...
insyaAllah kalo x de apa2 yang menghalang..
semester akan datang akan jadi semester terakhir untuk aku mendapat segulung sijil diploma..*haha..baru diploma*...
so..sem ini..semua subjek berkaitan dengan course aku..
kalo macam lepas2 ada BI,CTU,KK..
sekarang semua berkaitan dengan programming dan matematik...
4 subjek programming dan 2 matematik..
ek'eleh..matematik je pun..
hello...ni bukan matematik 2+2=4 k..
harap korang faham..hahahahaahah...
minggu nih macam-macam assignment yang aku kene settlekan..
salah satunya aku kena buat website berunsur music dengan menggunakan coding html...
senang ke??..urmm..ntah lah..
tapi yang pasti kalo macam blog aku nih, aku boleh main tampal je apa2 yang aku nak..terus keluar..
tapi dok makhluk nama html ni korang kene buat yang cam ni haa...

barulah akan keluar macam nih...
jeng3..
nih web yang aku tengah on the way buat..
ok kot aku rasa untuk beginner cam aku..hehehe...
ok x?...
ok la u all..
dah abis dah aku dok bebel..
nanti panjang sangat pun korang boring jugak kan..hehe..
wokie..salam... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...