Ceritera ku..

Tuesday, April 16, 2013

Memori Semester-4..


Salam..
Woohooo…
It’s been a loooooonggg time haaa….
Hahaha…
Fuhh..alhamdulillah..tamatnya semester ke-4 aku..
insyaAllah kalo x de halangan, next semester final sem aku..hiii…
semester nih memang luar biasa kesibukan aku
(berbanding semester lepas-lepas)
dengan macam-macam aktiviti yang aku terlibat..
penat tapi memang SYOK..
merapatkan lagi hubungan silaturahim aku dengan kengkawan dan pensyarah..ce wah..haha..
ada sikit gambar aku nak share..
BANYAK sebenarnya..tapi malaslah nak upload banyak-banyak..hii..
ni masa KARNIVAL IT 2013..
aktiviti besar-besaran under fakulti kite orang yang handle..hii..
ni family besar aku..baru segelintir nih..belum campur yang dah balik..haha.. 
oo yeahh..aku berjual pada hari tersebut..alhamdulillah..
poket money masuk..kaching$$..hehe..
lecturer aku yang tak macam lecturer pada hari tu..haha..
cyber games, short movie, android application
 para pensyarah under fakulti aku..
ada yang dah sambung belajar dan sebagainya..
almost 90% dah aku bawak "main"..hehe..
dia orang ni memang DAEBAK la..
matang tapi kekanak-kanakkan..hahaha...*sory ayat terabur*
 ooo yeeahhh...
pantang jumpa kamera ok~..
ni pulak masa bengkel hardware..
group aku yang handle..hehe..
alhamdulillah..smooth~~...=)
ni masa hati terbuka kelab persatuan..
oo yeah..rakan seperjuangan aku sejak sekolah..heheh...
 waktu birthday PA(penasihat akademik) kite orang..aka mak kite orang la yang muda..hahahah...cuba cari mana dia..haha..
 haa..gambar atas ni waktu Dinner..ala-ala kampung katakan..ambik kau..hahha..
time nih kite orang nak release tension kononnya..
balik dari release tension kononnya, tension datang kembali..haha..
tengok bawah ni..hahaha..
 semester ni, kite orang punya mini project, salah satunya buat SISTEM.
macam-macam tajuk..
menurut pensyarah, sistem yang group aku dapat, yang paling complicated..
awal-awal aku rasa ok, sekali dah buat, rasa kau..haha..
menangis ok~~..huhu..
first time dalam hidup aku buat presentation benda yang x complete..
but its ok, lecturer faham..
bak kata juri, "senior kitak orang ada yang lebih teruk"..hoho..
last but not least..
minggu terakhir kuliah untuk semester 4..hoho..
aku sempat ambik sikit je..hii..
spot lecturer..haha..
wokeh..
cukup kot buat masa nih..hehe...
salam dan jumpa lagi.. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...